Våra pedagoger

Emelie Larsson, barnskötare
Emelie gillar fart och fläkt och är gärna med på en fotbollsmatch.
Hon är alltid till hands och fenomenal på att få alla barn att tryggt komma in i den dagliga verksamheten på förskolan. Emelie ser alla individer och stöttar barnen till att få en bra självkänsla. Hennes stora intresse för hälsa och välmående smittar av sig och inspirerar. Emelie är effektiv och målinriktad samt har ett hjärta av guld.

Louise Blomquist, legitimerad förskolelärare
Louise hittar du alltid mitt bland barnen, hon älskar att upptäcka tillsammans med barnen och inspirerar till tänkande mot nya upptäcker och erfarenheter.
Louise är fantastisk på att se allas styrkor och få med sig alla i gruppen. Hon är en fena på dokumentation. I Louise famn är barnet alltid tryggt och det finns ingen som har så lätt till ett smittsamt skratt.

Katarina Skruvfors, förskolechef och legitimerad förskolelärare
Katarina är en stor vän och bärare av utomhuspedagogik och undervisning. Hon är en mästare på att anpassa kunskapsnivå till alla individer. Katarina brinner för sitt jobb och har alltid planer och idéer för både arbetslag och barngrupp.
Hon höjer både barn och pedagoger till att tro på sig själva och sin egna förmåga. Katarinas favoritord är kämparglöd!

Emma Groth, barnskötare
Det finns ingen med mer tillit till barnen än Emma. Hon är otroligt karismatisk och är den första att peppa och uppmuntra barnen att tro på sig själva.
Emma brinner extra för barn med behov av särskilt stöd. Hon är lösnings-orienterad och flexibel. Hon tar vara på barnens idéer och tankar samt utmanar och pushar barnen att tro på sin egen förmåga.

Elin Karlsson, barnskötare
Blåkullas egna ”hustomte” med lång gedigen erfarenhet inom många områden efter alla sina år som förskolepedagog.
Elin har sitt hjärta i friluftsliv och ger barnen möjlighet att utforska djur och natur. Att laga mat på stormkök, det är ingen konst. Hon är lyhörd och hakar på barnens samtal samt skapar läroprocesser utifrån dessa. För Elin är kropp och själ viktigt och har gärna en massagestund.

Anna, utbildad kock
Anna är en kvinna med positiv energi och härlig pondus. Hon lagar fantastisk god, hälsosam, näringsrik och ekologisk mat från grunden med inspiration från hela världen. Anna skyr inga förslag och är mer än gärna med ut i skogen och lagar mat över öppen eld.
Anna är lekfull och har nära kontakt med barnen då hon även kliver in och hjälper till i verksamheten vid behov.