Jobba hos oss

Vikarie sökes till föräldrakooperativa förskolan BLÅKULLA på Lidingö!

Vi är ett litet föräldrakooperativ beläget i Askrike som sätter stort värde i vad naturen och våra omgivningar har att ge och lära oss. Vi bedriver till största utomhuspedagogik, både på den egna gården och i närliggande naturområden.

På Blåkulla har du som pedagog stor möjlighet att påverka och ha inflytande i verksamheten. Vi uppmuntrar och inspirerar varandra till lärande och vi vill att Du som börjar hos oss är idérik, flexibel, lösningsorienterad och full av energi. Tillsammans strävar vi efter att vara en förskola av högsta och bästa kvalitet (vilket även syns i senaste brukarundersökningen), och dessutom har vi väldigt roligt tillsammans!

Förskolan är uppdelad i olika åldersgrupper om totalt 26 barn, men med mycket verksamhet gemensamt. De är våra största inspiratörer och de har en vilja och ett fantastiskt driv att lära mer hela tiden. Tillsammans upptäcker vi och lär oss stort som smått i varierande miljöer.

Vi har en fantastisk kock som lagar maten på plats och en till stor del nyrenoverad förskola att vara på när vi inte är ute.

Om du är rätt person eller känner någon som du tror passar perfekt, hör av dig så berättar vi mer!

Skicka mail till: rektor@blakulla.nu

Det går utmärkt att dela/kopiera!