Våra pedagoger

Katarina, rektor och legitimerad förskollärare
Katarina är en stor vän och bärare av utomhuspedagogik och undervisning. Hon är en mästare på att anpassa kunskapsnivå till alla individer. Katarina brinner för sitt jobb och har alltid planer och idéer för både arbetslag och barngrupp. Hon höjer både barn och pedagoger till att tro på sig själva och sin egna förmåga. Katarinas favoritord är kämparglöd!

Louise, legitimerad förskollärare
Louise hittar du alltid mitt bland barnen, hon älskar att upptäcka tillsammans med barnen och inspirerar till tänkande mot nya upptäcker och erfarenheter. Louise är fantastisk på att se allas styrkor och få med sig alla i gruppen. Hon är en fena på dokumentation. I Louise famn är barnet alltid tryggt och det finns ingen som har så lätt till ett smittsamt skratt.

Sofie, legitimerad förskollärare (föräldraledig)
Den utforskande och alltid lika hjälpsamma! Sofie är en fena på att ifrågasätta och ställa saker på sin spets till fördel för ett reflekterande arbetssätt både i samspel med barnen men även mellan barnen. Hon är spindeln i nätet som organiserar på ett snabbtänkt och flexibelt arbetssätt. Sofie har förmågan att se helheten och kan genom sitt driv och lugn strukturera upp och tydliggöra utbildningens mål för att skapa de bästa förutsättningarna.

Emma, barnskötare (föräldraledig)
Det finns ingen med mer tillit till barnen än Emma. Hon är otroligt karismatisk och är den första att peppa och uppmuntra barnen att tro på sig själva.
Emma brinner extra för barn med behov av särskilt stöd. Hon är lösnings-orienterad och flexibel. Hon tar vara på barnens idéer och tankar samt utmanar och pushar barnen att tro på sin egen förmåga.

Nilla, barnskötare
Så sprudlande levnadsglad på stubben i skogen vi hör Blåkis egen sångfågel. Att på stubben i skogen med ukelelen i handen få upptäcka och lära det är Nillas egen visa. Med barnen som utforskare ger hon sig iväg på en magisk resa, vem vet vad vi tillsammans kan hitta? I sagornas värld hon trollbinder barnen med sin magiska magi. En sån skatt som Nilla vill man inte missa, vilken ära att få ha dig på bästa Blåkis!

Alex, barnskötare
Glada och positiva Alex finns alltid till hands för barn och vuxna. Han är inkännande och hjälpsam när det behövs. Med en stor portion lugn och ett smittande leende ingiver han stor trygghet. Alex sätter alltid barnets bästa först och skapar aktiviteter och miljöer som inspirerar barnen till lek och lärande. Alex är dessutom en stjärna i köket om vår Anna är borta.

Enija (vikarie)
Vår glada, positiva Enija är full av energi och kommer alltid med positiva hejarop och motivation till alla som vistas på Blåkulla. Enija är hjälpsam, kreativ och lösningsfokuserad och ser aldrig problem som ett hinder utan som en utmaning. Hon är inkännande och klok och möter barnen där de befinner sig. Kort och gott en stor tillgång på bästa Blåkis.

Lotta (vikarie)
Lotta är initiativtagande, påhittig och med sina roliga och kreativa aktiviteter berör och fångar hon både barn och vuxna. Lottas engagemang och driv i yrket har gett en gedigen erfarenhet och kunskap som hon gärna delar med sig av. Lotta höjer de som är i hennes närhet och tar vara på sina kollegors kompetenser. Lotta är uppmärksam och lyhörd och en fena på att observera barnens samspel och bygga relationer med barnen. 

Anna, utbildad kock
Anna är en kvinna med positiv energi och härlig pondus. Hon lagar fantastisk god, hälsosam, näringsrik och ekologisk mat från grunden med inspiration från hela världen. Anna skyr inga förslag och är mer än gärna med ut i skogen och lagar mat över öppen eld.
Anna är lekfull och har nära kontakt med barnen då hon även kliver in och hjälper till i verksamheten vid behov.